ایمنی از ویروس کرونا
ایمنی از ویروس کرونا احتمالاً سالها طول می کشد یک مطالعه جدید نشان می دهد سلول های ایمنی مقدماتی برای مبارزه با ویروس کرونا باید پس از واکسیناسیون یا بهبودی از عفونت برای مدت طولانی باقی بمانند.
طبق مطالعه بر بیمارانی که از بیماری کرونا بهبود یافته اند ، هنوز هشت ماه پس از عفونت دارای ایمنی قوی از ویروس کرونا هستند ، مطالعه جدید نتیجه یک علامت دلگرم کننده است که نویسندگان به معنای مصونیت از ویروس احتمالاً سالها دوام دارند و باید ترس از اینکه واکسن کرونا برای محافظت در برابر بیماری و در نهایت کنترل همه گیر شدن به دوزهای بیشتر و تقویت کننده احتیاج دارد ، کاهش دهد.
شین کروتی ، محقق موسسه ایمونولوژی لا ژولا در کالیفرنیا و یکی از نویسندگان مقاله جدید ، می گوید: "در ابتدا نگرانی زیادی وجود داشت که مبادا ویروس کرونا حافظه زیادی ایجاد نکند." "در عوض ، حافظه ایمنی بدن بسیار خوب به نظر می رسد." این مطالعه که در 6 ژانویه در ساینس منتشر شد ، در تضاد با یافته های قبلی است که نشان می داد مصونیت از ویروس کرونا می تواند کوتاه مدت باشد و میلیون ها نفر از بیماران بهبود یافته را در معرض خطر عفونت مجدد قرار می دهد. از آنجا که عفونت توسط ویروس های مختلف کرونا باعث تولید آنتی بادی هایی می شود که خیلی زود محو می شوند ، این وضعیت کاملاً تعجب آور نبود. اما مطالعه جدید نشان می دهد که عفونت مجدد فقط باید برای درصد بسیار کمی از افراد مبتلا به ایمنی ایجاد شود ، چه از طریق عفونت اولیه یا واکسیناسیون ویروس کرونا.
در حقیقت ، مطالعه جدید نشان می دهد که تعداد کمی از افراد بهبودیافته از ویروس کرونا ایمنی طولانی مدت ندارند. اما واکسیناسیون کرونا باید با اطمینان از ایمنی دسته جمعی در جمعیت بیشتر ، این مشکل را جبران کند. مقاله جدید نمونه های خون 185 زن و مردی را که از ویروس کرونا بهبود یافته بودند مورد مطالعه قرار داد، بیشتر آنها از یک عفونت خفیف بودند ، اگرچه 7٪ در بیمارستان بستری بودند.
هر فرد بین شش روز تا هشت ماه پس از علائم اولیه خود حداقل یک نمونه خون ارائه داد و 43 نمونه از آن پس از شش ماه گرفته شد. تیمی که تحقیق را انجام داد ، سطح چندین عامل ایمنی را که برای جلوگیری از عفونت مجدد ویروس کرونا با هم کار می کنند اندازه گیری کرد: آنتی بادی ها (که باعث تخریب یک سیستم عامل برای تخریب توسط سیستم ایمنی بدن می شوند یا فعالیت آن را خنثی می کنند) ، سلول های B (که آنتی بادی می سازند) و سلول های T ( که سلولهای آلوده را از بین می برد). محققان دریافتند که آنتی بادی در بدن پس از هشت ماه به طور متوسط کاهش می یابد ، اگرچه سطح آن بین افراد بسیار متفاوت است. اما تعداد سلول های T فقط به میزان متوسطی کاهش یافت و تعداد سلول های B ثابت و گاه رشد غیرقابل توجیهی داشتند. این بدان معنی است که با وجود کاهش آنتی بادی های جریان آزاد ، اجزایی که می توانند تولید آنتی بادی را از سر بگیرند و حمله به ویروس کرونا را هماهنگ کنند ، در سطوح بسیار بالا باقی می مانند.
او اضافه می کند که مکانیسم های مشابهی که منجر به حافظه ایمنی بدن پس از عفونت می شوند ، پایه ای برای ایمنی پس از واکسیناسیون ویروس نیز هستند ، بنابراین برای افراد واکسینه شدهاز ویروس کرونا نیز باید همین روند ادامه داشته باشد. با این حال باید بدانید که مصونیت از فردی به فرد دیگر متفاوت است و افراد غیرمعمول با حافظه ایمنی ضعیف هنوز هم ممکن است به عفونت مجدد حساس باشند و ما نمی توانیم در مورد مصونیت ازویروس کرونا نتیجه قطعی بگیریم و برای نتیجه گیری قطعی خیلی زود است. با این وجود ، این آخرین نتیجه به خوبی نشان می دهد که اگر روند واکسیناسیون ویروس کرونا به خوبی پیش رود ، به زودی می توانیم همه گیری ویروس کرونا را پشت سر بگذاریم.
تهیه شده و ترجمه شده از : سایت technology.view