چند صبحانه مخصوص افراد دیابتی۲
افراد دیابتی معمولا از خوردن برخی از مواد غذایی محروم هستند به همین علت صبحانه بیماران دیابتی باید با حساسیت زیادی تهیه شود که علاوه بر کالری کم مواد مغذی کافی داشته باشد.
ماست ، اسموتی میوه و سبزیجات صبحانه مقوی برای دیابتی ها:
مواد لازم
نصف فنجان ماست بدون چربی طبیعی ( 125 میلی لیتر )
نصف فنجان شیر بادام ( 125 میلی لیتر )
نصف فنجان اسفناج ( 30 گرم )
2 قاشق سوپ خوری بذر کتان ( 30 گرم )
1 قاشق سوپ خوری دارچین ( 15 گرم )
طرز تهیه
اول، اسفناج را با مقدار کمی از شیر بادام مخلوط کنید.
سپس میوه های یخ زده را به مخلوط کن اضافه و ترکیب کنید.
با ماست و بقیه شیر بادام مخلوط کنید.
بذرکتان و دارچین را مخلوط کنید.
چند دقیقه مخلوط را ترکیب تا مطمئن شوید که همه طعم ها با هم مخلوط شدند.
مافین پرتقال و گندم یک صبحانه خوشمزه و رژیمی برای دیابتی ها
مواد لازم
نصف فنجان آرد گندم ( 100 گرم )
سه چهارم فنجان آرد شیرینی پزی ( 150 گرم )
2 قاشق سوپ خوری جوش شیرین ( 18 گرم )
کمی نمک
1 قاشق سوپ خوری دارچین ( 3 گرم )
1/4 فنجان شکر ( 50 گرم )
2 قاشق سوپ خوری گندم ( 20 گرم )
3/4 فنجان کشمش ( 100 گرم )
1 فنجان ماست طبیعی ( 250 میلی لیتر )
1 عدد تخم مرغ
تراشه پوست پرتقال متوسط
3 قاشق سوپ خوری آب پرتغال ( 45 میلی لیتر )
طرز تهیه
اول، فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.
آرد، جوش شیرین، نمک و دارچین را داخل کاسه ای بزرگ الک کنید. الک کردن گامی مهم برای از بین بردن هر گونه قلنبه های آرد است و می تواند باعث اسفنجی شدن مافین ها شود.
شکر، آرد گندم و کشمش را اضافه کنید. یک چاه در مرکز درست کنید.
ماست و روغن، تخم مرغ و آب پرتقال و تراشه پوست پرتقال را ملایم بزنید.
سپس مخلوط ماست را طی 3 مرحله داخل حفره ای که ایجاد کرده اید بریزید. با دست هایتان خمیر را ورز دهید.
پس از آن، قالب های مافین را چرب و حدود 2/3 آن را پر کنید.
20 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا کلوچه ها آماده شوند. از خلال دندان برای سوراخ کردن مرکز استفاده کنید تا ببینید آیا آماده هستند یا نه . خلال دندان باید کاملا خشک باشد.
بگذارید کلوچه ها دوتا سه دقیقه خنک شوند ازقالب بیرون آورده و سرو کنید.