عزت نفس چیزیه که تو این مطلب میخوایم در موردش صحبت کنیم. گشت و گذار در شبکههای اجتماعی، پذیرفتن کار دیگری در محل کار، کمک به همکار خودمون، تلاش برای کمال گرایی و …، چیزایی هستن که در نگاه اول به نظر نمیرسه بتونن عزت نفس ما رو از بین ببرن. ولی با این حال، وقتی چنین چیزایی بخشی از زندگی روزمره شما بشن، میتونن تاثیر منفیِ زیادی بر عزت نفس شما بذارن. در واقع همه عادتهای ما، حتی عادتهای کوچیک و ناخودآگاه، مستقیما بر احساسی که نسبت به خودمون داریم، تاثیر میذارن.
همه ما گاهی اوقات احساس ناراحتی یا حساسیت می کنیم. اما افسردگی حس ناراحتی برای بیشتر از چند روز است. چیزی که مردم متوجه نیستند، این است که این فقط ناراحت بودن نیست. افسردگی نوجوانان اگر درمان نشود باعث بروز مشکلات جدی تری در آینده خواهد شد.
قطعا برای همه ی ما پیش آمده که دقیقا در زمان خواب شبانه استرس به سراغمان بیاید و خوابمان را مختل کند اما چگونه میتوان بر این استرس غلبه کرد؟
دروغگویی یکی از عادات بدی است که انسان از کودکی به آن مبتلا می شود و افراد دروغگو خصوصیات و رفتارهای خاصی دارند که با توجه به آنها می توان این افراد را شناخت.
اینکه شما بتونید در محیط خودتون روی یه موضوعی تمرکز کنین و تلاش ذهنی برای اون داشته باشین، اهمیت زیادی در یادگیری چیزهای جدید، دستیابی به اهداف و عملکرد خوب داره. چه شما سعی کنین که یک گزارش رو در محل کارتون تموم کنین یا چه در یک ماراتن شرکت کنین، باز هم توانایی تمرکز شما میتونه تفاوتی بین موفقیت و شکست باشه.
وقتی شما یک وظیفهای رو قبول میکنین، ادامه دادن و موندن در فرآیند انجام اون وظیفه سخته. اما وقتی که حواس پرتی مداوم هم به اون اضافه بشه، خیلی چالش برانگیزتر و سختتر میشه. در دنیای امروز یه جورایی همه چی به هم متصل هستن و انحراف ذهنی هم خیلی اتفاق میافته. حتی وقتایی که همه چی آروم به نظر میاد، حواس پرتی به معنای واقعی کلمه شما رو احاطه میکنه و در اختیار خودش میگیره. یعنی وقتی به خودتون نگاه میکنین، میبینید که در حال چک کردن نوتیفیکیشنهای اینستاگرام یا آخرین به روزرسانیهای خبری هستین.