چگونه حافظه ی گوشی همراه خود را افزایش دهیم؟
اگر از اینکه گوشی موبایلی با حافظه کم و یا زیاد خریداری کرده باشیم صرف نظر کنیم، راه هایی وجود دارند که میتوانیم بیش از ظرفیت گوشی از آن استفاده کنیم.
چند روش برای افزایش حافظه گوشی همراه شما
گوشی های موبایل، سال هاست که همراه همیشگی ما شده اند و بسیاری از تصاویر، آواها و اطلاعات را به کمک آنها ثبت و ضبط می کنیم. از همین روست که برخورداری از حافظه با گیگ زیاد، یکی از ویژگی هایی است که در هنگام خرید گوشی موبایل به آن توجه می کنیم. اما صرف نظر از اینکه گوشی موبایلی با حافظه کم و یا زیاد خریداری کرده باشیم، راه هایی وجود دارند که اجازه می دهند بیش از ظرفیت گوشی از آن استفاده کنیم؛ موضوعی که در این مقاله مورد بررسی قرار می گیرد. بنابراین اگر شما نیز مایل به یادگیری این راه ها هستید، همراهی شما برایمان مسرت بخش خواهد بود.
1. خرید گوشی های با حافظه زیاد
اجازه دهید با ساده ترین، اما پرهزینه ترین راه شروع کنیم؛ خرید گوشی های جدیدی که از حافظه داخلی، RAM و کارت حافظه بالایی برخوردارند. اگر به هر دلیلی مدت هاست که به فکر تعویض موبایل خود با یک مدل جدیدتر و به روز تر هستید، اجازه دهید به شما این نکته را گوشزد کنیم:در هنگام خرید، حتما به سراغ گوشی هایی با حافظه بالا بروید، مگر آنکه مطمئن باشید به داشتن حافظه بالا نیازی ندارید. در حال حاضر گوشی های موبایلی با حافظه داخلی 128 و 256 گیگابایت گزینه های خوبی هستند، حتی خرید گوشی موبایل با حافظه 64 بسیار بهتر از گوشی موبایلی با حافظه 32 گیگابایتی است، چرا که میزان مشخصی از حجم این حافظه، به خود سیستم عامل اندروید و IOS و اپلیکیشن های ضروری اختصاص پیدا می کند.
2. استفاده از کارت حافظه
- گوشی موبایل شما تا چه میزان از حافظه جانبی پشتیبانی می کند؟ در حال حاضر در بازار می توانید کارت های حافظه دو تا بالاتر از 128 گیگابایت را در بازار پیدا کنید که برای مصارفی مانند حافظه جانبی گوشی موبایل و یا دوربین عکاسی استفاده می شوند.
- سرعت انتقال داده در کارت حافظه چقدر است؟ هرچه این سرعت بیشتر باشد، مسلما شما به زمان کمتری برای انتقال داده های خود نیاز خواهید داشت. در حال حاضر کارت های حافظه با سرعت 80 MBps تا 120 MBps هم در بازار وجود دارند.
- کلاس استاندارد کارت حافظه، چند است؟ به طور معمول گوشی های موبایلی که هم اکنون در بازار وجود دارند، از کارت های حافظه با کلاس استاندارد بالای چهار پشتیبانی می کنند و امروزه، حتی کارت هایی با کلاس 10 نیز به بازار عرضه شده اند.
3. پاک کردن اپلیکیشن ها و حافظه کش Cache گوشی
4. استفاده از USB OTG
5. از فضای ابری استفاده کنید
یکی از راه های بدون هزینه، استفاده از فضای ذخیره ابری (cloud storage) است که شرکت هایی مانند گوگل (دراپ باکس)، مایکروفاست (وان درایو) و اسکای درایو (SkyDrive) ارائه می دهند تا بتوانید به راحتی تصاویر، ویدئو و دیگر فایل هایی که نیاز دارید را در این فضا ذخیره کنید و هر زمان که نیاز داشتید دوباره از طریق موبایل و یا کامپیوتر به آنها دسترسی داشته باشید.
تنها مشکلی که در استفاده از این فضاهای ابری وجود دارد، اتصال حتمی به اینترنت برای دستیابی به اطلاعات ذخیره شده است.
موارد دیگری را نیز می توان به این فهرست اضافه کرد؛ برای مثال به جای آنکه که موسیقی های محبوب خود را در گوشی دانلود کنید، از اپلیکیشن های آنلاین برای گوش دادن به آهنگ های دلخواه استفاده کنید و یا آنکه به کمک نصب اپلیکیشن هایی که برای اینکار طراحی شده اند، هر چند وقت یک بار، فضای گوشی خود را از فایل های بیهوده پاک کنید.